Dam EM Ungern 2015

Då öppnar vi upp för Moose Nations supporterresa ner till DAM-EM i Györ Ungern.

Resan ner mot Ungern kommer bli en härlig basketresa!

Vi kommer att ha bussar som utgår från Göteborg och Stockholms centralstation den 16/6. Under resan ner genom Sverige kommer vi att plocka upp basketälskare längs med hela vägen. Exakt var vi stannar kommer att meddelas senare och är beroende på vilka som följer med, men bussarna trafikerar ju E4:an och E6:an.

Resan blir ett härligt basketparty. I priset ingår bussresan, biljetter till alla matcher i Györ under mellanrundan, boende på IBIZ hotel i Györ samt att vi besöker Wien alt Bratislava 17/6 på nervägen och att vi drar till Budapest den 21/6 för att uppleva den Ungerska huvudstaden. Vi disponerar bussarna under hela vårt EM äventyr och gör att alla transporter blir enkelt och bekvämt på plats. Vi åker hem efter Sveriges sista match i mellanrundan den 22/6.

Den totala kostnaden för varje resenär blir 4750 kr. I väntan på reseanmälan (kommer inom kort) på nätet kan man föranmäla sitt intresse och vara garanterad sin plats genom att betala in en bokningsavgift på 500 kr till Moose Nations Bankgiro 711-0844. Ange Ungern och namn. Denna återfår man inte om man ej fullföljer sin anmälan. Den totala kostnaden på 4750 kr måste senast vara betald den 30/4. Har man erlagt sin bokningsavgift på 500 kr betalar man alltså sedan ytterligare 4250 kr.

För att åka med på resan krävs det att man är medlem i Moose Nation

Fyll i formuläret för att anmäla ditt intresse. Det ska komma ett mail som bekräftar din registrering. Mailet innehåller information om betalning.

[contact-form-7 id=”167″ title=”Intresseanmälan Dam-EM Györ”]

Resan i detalj (mer information kommer):

Tisdagen 16/6 2015, ca 16:00 – Bussen avgår från Stockholm C.
Vi åker via E4 och plockar upp supportrar på vägen. Resan tar ca 24h.
Under resans gång tar vi några stopp i väl valda städer!

Onsdagen 17/6 anländer vi i Györ.

Måndagen 22/6 åker vi hemåt efter att sista matchen spelats.

Spelschemat hittar ni här!